• Maren

CONFESSION X MAREN

Bijgewerkt op: feb 1Dit is mijn allereerste blog en ik moet dan ook bekennen dat ik heb gegoogeld naar de beste tips voor het schrijven van een blog. Eén van de eerste tips is "herkenbaarheid", dus hoop en denk ik dat ik vast niet de eerste ben die dit gegoogeld heeft. Misschien ben ik wel één van de eerste die bekent dat ik een blog schrijf aan de hand van een artikel via Google.

Dan heb ik wel gelijk tip nummer twee getackeld en dat is: kwetsbaarheid.


Voor het verhaal is het handig om te weten dat ik al ruim 15 jaar kapper ben en ik gewend ben om dagelijks op tijd te werken. Maar aangezien de bon & bon's alles met trouwen te maken hebben, neem ik jullie mee terug naar de trouwdag van mijn zusje.

Ibiza; 27 September 2019

We verbleven in een witte, romantische, Ibiziaanse villa met de familie. De bruid zelf (mijn zusje) had een ander huis gehuurd, maar op de grote dag deden we haar haren en make-up in de familievilla. Aan mij was de eer om haar extra mooi te maken. Hoe stipt (en zelfs vaak te vroeg) ik normaal ben, hoe anders deze dag liep. Hier waren we met zijn allen veel te relaxed: nog even zwemmen, uitgebreid lunchen allen, mezelf nog een beetje knap maken.... Ik was namelijk ook getuige samen met mijn andere zus. Vier vrouwen, vier mannen! Twee badkamers... Je begrijpt het...Achteraf kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan want iedereen moest zich uiteindelijk mega haasten in het laatste half uur.

En ik durf het bijna niet te zeggen, maar we hoefden pas om 15.30 uur klaar te staan!

O ja en tussendoor stond ik ook nog onder stroom omdat de föhn van mijn moeder niet helemaal bien was

Note to myself: neem voortaan altijd AL je eigen spullen mee.


Uiteindelijk was de hele familie zo gestrest, omdat we de hele dag zo relaxed hadden gedaan, dat we twintig minuten te laat waren op de trouwlocatie. De locatiemanager had al contact met ons opgenomen en hoorde hoe gestrest de hele club in de auto was. Mijn zusje was zo nerveus geworden dat wij op de trouwlocatie zijn begonnen met een shotje tequila. Naar het altaar lopen ging daarna dan wel weer een stuk makkelijker.


Achteraf kunnen we er allemaal hard om lachen en de bruid zag er prachtig uit, maar een weddingplanner zoals Anne, die de tijd constant in de gaten houdt was hier goed van pas gekomen.


Mijn grootste nachtmerrie als kapper en visagiste is om mij te verslapen of dat ik iets vergeet mee te nemen op de trouwdag. Gelukkig is dit mij nog nooit overkomen. Dus hierbij mijn tip voor iedereen met dezelfde angst: zet drie wekkers en maak een lijst met benodigdheden en doe een driedubbele check.


Wij zijn dus wel expert in "te" relaxed doen op de trouwdag van mijn zusje.

Dus hierbij de gouden tip voor alle toekomstige bruiden: begin toch maar een uurtje eerder ook al denk je de hele dag te hebben.


Liefs,

Maren


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven