Verloofde koppels met een verliefd en gerust hart laten toeleven naar hun allermooiste dag. Dat is wat wij doen - met heel veel liefde.

Om jullie vertrouwen te winnen willen wij onszelf graag aan jullie voorstellen als team, maar ook de individuele gezichten laten zien.

DSC03330.jpg

Maren

Mijn job is om de mooiste versie van de bruid naar voren te laten komen.

Haren en make-up tip top, maar dat iemand zich nog honderd procent zichzelf voelt.

Ik denk dat dat ook mijn grootste kracht is. Bij de proefsessie heel goed luisteren naar de wensen van de bruid en met een eerlijk en goed advies samen tot het mooiste resultaat komen.

DSC03075.jpg

Anne

Als weddingplanner ben ik jullie eerste aanspreekpunt en de spil tussen de Bon&Bon’s en jullie; het bruidspaar.

We werken aan de hand van een overzichtelijke planning toe naar die ene, onvergetelijke Bon&Bon’s bruiloft! Uiteraard koppel ik jullie waar nodig één op één aan de andere dames om de details verder uit te werken, maar het is aan mij de taak om het overzicht te bewaken. En dat doe ik vol enthousiasme

en gezelligheid! 

DSC03203.jpg

Suzet

Als het bloemenplan er ligt en ik vervolgens de allermooiste parels op mijn kar heb verzameld, krijg ik al vlinders in mijn buik. En dan ben ik nog niet eens begonnen met het creëren van jullie tafelstukken, bloemstukken van de backdrop, de flowercloud, de eyecathers op pilaren, etc. En natuurlijk niet te vergeten het bruidsboeket en de corsage’s. En als ik dan klaar ben met afstylen en jullie trouwlocatie helemaal ready to marry is, oh man. Dan voel ik me bijna net zo happy en in love, als jullie op elkaar zijn.

Styling

Dit creatieve proces wordt onder handen genomen door de altijd vrolijke Rachell.

Ze staat bekend om styling met vintage en decoratie die kan worden hergebruikt.

Wel elke keer net iets anders, zodat iedere bruiloft een eigen uitstraling heeft.

Food & drinks

Een sfeervolle ambiance is niet compleet zonder eten & drinken. Laat je inspireren en adviseren door culinaire Caroline. Juist tijdens het diner worden herinneringen gemaakt. Of het nu een rijkelijk gevuld buffet is, barbecue of een uitgeserveerd driegangendiner. Caroline weet er raad mee.

Bloemen

De aankleding is natuurlijk niet compleet zonder bloemen. Laat bloemen nu net de grootste liefde van Suzet zijn. Met een glimlach op haar gezicht bedenkt zij een waar bloemenplan, waar ook jullie hart sneller van gaat kloppen. Elke bloem is met zorg uitgekozen en gestyled om de aankleding compleet te maken.

Fotograaf

Natuurlijk dienen mooie momenten vastgelegd te worden. Hiervoor hebben we de getalenteerde fotograaf Lotte. Een zachtaardige dame, waarbij iedereen zich direct op zijn of haar gemak voelt. Zelfs als je moet poseren voor haar lens vind je alleen maar liefde terug in de foto's.

Haar & make-up

Tijdens het vastleggen van alle herinneringen willen jullie je natuurlijk op je mooist voelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze haar- en make-up specialiste Maren. Deze beauty heeft een hart van goud en een luisterend oor. Ze zorgt er honderd procent voor dat jij je mooiste zelf kan zijn.

Weddingplanner & Ceremoniemeester

En niet te vergeten natuurlijk de totale organisatie door onze weddingplanner. Onze lieve, punctuele en geduldige Anne. En geduldig blijft ze. Zij is de gewenste persoon voor jullie mooie dag, zodat alles verloopt naar jullie wens. Anne weet jullie dag compleet te maken naar jullie wensen en behoeften.

Een bruiloft moet draaien om jullie liefde en met alle liefde zorgen wij daarvoor.

Liefs, Bon&Bon's

DSC03362.jpg
Proost op jullie liefde!
DSC03289.jpg

Caroline

Zo! De trouwkleding is gekocht, bloemen gekozen en de styling is rond. Maar nu het eten nog, want oh wat kan eten (en natuurlijk drinken) de bruiloft helemaal compleet maken! Van de stijl, het aantal gangen, dieetwensen en de vele eetkeuzes... 

Ik kan me voorstellen dat het ietwat overweldigend is en daarom denk ik dolgraag met jullie mee over de invulling, presentatie en natuurlijk het eten en drinken zelf. Mensen verrassen met lekker eten, daar word ik gelukkig van.

DSC03110.jpg

Rachell

Ik ben dus de styliste van dit team. Ik stijl graag met tweedehands en vintage. Het heeft voor mij meer karakter en sfeer. Ook ben ik een bewust persoon en geef om moeder aarde. Bij mij zal alles hergebruikt zijn en kan daarna hergebruikt worden. Bestaande stoffen die ik transformeer tot sfeervolle aankleding en de volgende keer weer tot slingers. Waar mijn achtergrond als ontwerper mij gaat helpen om iedere bruiloft uniek en persoonlijk aan te kleden.  

IMG_20201014_163446 (1).jpg

Lotte

Ik ben de fotograaf van onze leuke club vrouwen, maar dat was denk ik al wel duidelijk. Ik vind het belangrijk dat een bruidspaar zich bij mij op hun gemak voelt! Ik ben een mensen mens en daarmee weet ik goed in te spelen op het gevoel van de dag. Met een scherpe observerende blik, ga ik op zoek naar spontane momenten en bijzondere details. Met een creatieve achtergrond krijgen jullie foto's een unieke twist.